Христос Воскрес!

Великдень

З великою радістю вітаємо Вас у ці святкові та урочисті дні Великодня, коли душі усіх довкола сповнені щастям.

Присутність Господа у житті кожного з нас є великою подією, оскільки свідчить про Його Любов та Милість.

У ці світлі святкові дні дякуємо усім пластунам та приятелям за кожну добру справу і віримо, що з Божою ласкою всі разом ширитимемо ідеали Пласту у суспільстві.

Христос Воскрес!

* * *

Щодня ставаймо кращими людьми, більше свідомими своєї гідності, відповідальності перед іншими, бажання творити і поширювати добро, правду та справедливість.

Світлої пам’яті патріарх Йосиф Сліпий у своєму глибоко змістовному “Заповіті”, звертаючись до нас усіх, висловив подібну думку: “Будьте собою”.

Якщо хочемо йти вперед, то наша мета – бути собою.

Ідімо вперед, залишаючи позаду все, що нас принижувало, обтяжувало, вело в царство темряви. Ідімо вперед – у царство світла, до якого нас і всіх людей кличе наш Творець.

Дозвольте закінчити ці міркування поверненням до назви Пастирського послання митрополита Шептицького – “Як будувати рідну хату”.

Будувати щось нове – це не просте завдання. Треба хотіти будувати, треба скласти план, треба придбати якісні будівельні матеріали, треба докласти зусиль, щоб кожну частину поставити на властиве місце. Чи ви колись брали участь у спорудженні нової хати?

Характерним для такої ситуації є почуття радості, яке щоразу більше охоплює будівничих. Саме такої радості бажаю вам!

+ ЛЮБОМИР

*